Laat je verrassen door de symboliek en de signalen van de natuur tijdens een 1 op 1 wandeling. 

 

Tijdens het wandelen laat mij de natuur symbolisch zien hoe jij op dit moment in het leven staat. 

We spreken af in een bosrijke omgeving. Je kunt kiezen voor een wandeling van 60 of 90 minuten.  Al wandelend naast elkaar zal ons gesprek makkelijker verlopen omdat je elkaar niet aan hoef te kijken.

Voordat de wandeling van start gaat maken we kennis met elkaar. Daarna mag je een wandelcoachkaartje trekken. Dit kaartje heeft betrekking voor jou op dat moment en zal nog doorwerken na de wandeling. Ook mag je een vraag inbrengen van wat op dat moment belangrijk voor jou is. Al wandelend krijg ik tijdens ons gesprek de symboliek van de natuur te zien wanneer dit nodig is, om jouw te helpen in je levensproces. Ook maak ik gebruik van mijn invoelend vermogen en  helder weten. 

Het wandelen in de natuur zorgt ervoor dat jij beter in je vel komt. De bloedsomloop en het zenuwstelsel worden geactiveerd en je maakt dopamine en endorfine aan waardoor je een blijer gevoel krijgt. 

We kunnen de wandeling afsluiten met een kopje thee of koffie ter plaatsen.

Zou jij graag een keer mee willen gaan wandelen maar vind je het spannend om dit alleen te doen, mag je ook een vriend of vriendin meenemen.

 

Wil jij graag meer weten over deze wandeling, bel of mail mij gerust. Ik kijk er naar uit om met jouw of jullie op pad te gaan.