Ervaringen

Ervaringen van clienten:

Heerlijke Wandeling gehad met Marianne en na het trekken van een kaartje met als inhoud  
"je mag het kind in je naar boven halen" zijn er wel bepaalde inzichten duidelijker geworden,
vriendschap wat je als kind mee krijgt is op latere leeftijd o zo belangrijk, dank je voor
de gespreksstof Marianne,
 
Een herhaling is zeker mogelijk
 
JH

 

 
 
 

Marianne heeft direct een luisterend oor voor je. Ze geeft tips in het gesprek voor de behandeling. Naar aanleiding van het gesprek stemt ze de behandeling hierop af. Je "voelt" haar handen tijdens de behandeling, ze repareert je lichaam en voorziet het lichaam van de nodige energie. In het gesprek daarna bespreekt ze de behandeling en geeft adviezen zonder daarin dwingend over te komen.

Grt Olaf

Ik ben zeer tevreden over de energetische behandelingen/massages van Marianne. Ze brengt je beter in evenwicht en geeft je weer kracht.

BM

De behandelingen die ik van jou krijg zijn zeer heilzaam voor mij. Het maakt mij weer bewust waar ik mee bezig ben en dat ik een lichaam heb dat ik goed moet onderhouden. Met name de Chinese voetmassage werkt heel goed. Ik stond regelmatig versteld wat voor reacties er loskomen, zowel mentaal als fysiek! Daarvan ben ik op de hoogte dat de klachten erger kunnen worden na de behandeling. Ik onderga deze klachten in alle rust, na een dag of drie voelde ik me goed. Dit was vooral na de eerste paar behandelingen. Tegenwoordig is de nawerking van de behandeling minder hevig. Marianne jij geeft mij vele handreikingen waar ik mee verder kan, zonder dat je belerend overkomt. Ik vind het verbluffend hoe Chinese voetmassage kan helpen en mij ondersteuning geeft bij een lichaam met een spierziekte.
Hartelijk dank Marianne en tot ziens.

Met een krachtige groet van Louise.