Energetische behandeling

Energetische behandeling, ook wel bekent als paranormale therapie of magnetiseren.

De mens bestaat uit meer dan zijn lichaam alleen. Om ons heen bevindt zich een soort ruimte, dat we energieveld of aura noemen. Hierin zijn al onze ervaringen terug te vinden. Soms raakt dit energieveld uit balans: we worden ziek - krijgen fysieke - psychische - emotionele problemen - of zitten niet lekker in ons vel en zijn daardoor niet helemaal ons zelf. Het is belangrijk om samen te kijken hoe het komt dat je uit balans bent, zodat ik je als Energetisch Therapeut kan helpen om jouw energieveld weer in evenwicht te brengen en wat jij daar zelf aan kan doen.

Door energieoverdracht van de Energetisch therapeut op de cliënt, wordt zijn/haar zelfgenezend vermogen gestimuleerd. De overdracht komt tot stand door het opleggen van de handen en het maken van strijkende bewegingen. Hierdoor wordt de energietoevoer naar de cellen verhoogd. Het lichaam geneest vervolgens zichzelf naar zijn eigen innerlijke behoefte.

Je kunt de werking van de behandeling ervaren als:

Warmte
Dit duidt op het vrijkomen van (giftige) stoffen en/of emoties, het ontspannen van gewrichten en het opheffen van verkrampingen. Het kan ook koude rillingen veroorzaken.
Kou
Dit duidt op circulatieproblemen, welke meestal voortkomen uit een minder goede spijsvertering. Het is vaak een gevolg van spanningen.
Bibberen
Dit duidt op het loslaten van angsten - emotionele ervaringen - en/of trauma's die men in het verleden heeft opgelopen.
Tintelen
Dit komt omdat er blokkades vrijkomen. De energie komt weer in beweging en maakt doorgangen open, die afgesloten waren. Het is mogelijk dat de klachten tijdelijk verergeren als reactie op de eerste behandeling, maar dat is spoedig over. Voordat je bij mij in behandeling komt kan het belangrijk zijn dat je voor jouw klacht bij de huisarts bent geweest. De energetische behandeling is een goede aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar geen vervanging.

Als Energetisch therapeut stel ik een energetische diagnose. Dit is dus geen medische diagnose omdat ik daar niet voor bevoegd ben. Ik vertel de je wat er in je  lichaam aan energie tekort is, blokkeert of stoort. Na deze diagnose stel ik met jou een behandelplan op. Soms moet dit plan na verloop van tijd bijgesteld worden, omdat er fysieke, emotionele en/of geestelijke veranderingen zijn opgetreden. Ik vind het belangrijk om de zelfstandigheid van de cliënt te bevorderen.

Door de gesprekken, behandelingen en oefeningen wordt je bewuster van jouw lichaam en hoe je in het leven staat. Je luistert beter naar de signalen die jouw lichaam aangeeft en handelt daarna.

Bewustwording is de weg naar zelfvertrouwen - innerlijke rust en innerlijke kracht. Na de behandeling volgt een evaluatiegesprek en worden indien nodig adviezen of thuiswerkopdrachten meegegeven, zoals oefeningen voor een betere lichaamshouding, ademhalingsoefeningen en aardingsoefeningen. 

Met welke klacht of probleem kun je bij mij in behandeling komen:

* Je zit niet lekker in je vel en bent daardoor niet jezelf

* Je past je te veel aan omdat je door je (hoog)gevoeligheid voelt wat de ander wil! 

* stress

* Nek/schouderklachten

* Rugklachten

* Geen goede doorbloeding (koude handen en/of voeten)

-* Examenvrees

Een energetische behandeling kan ook in combinatie met een Chinese voetmassage of een 13-Chakra voetmassage worden gegeven

Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de klachten. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig.

De eerste behandeling + intakegesprek neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Vervolgbehandelingen duren meestal 1 uur. Voor het maken van een afspraak klik hier

Prijs: €35,=

 Wanneer je niet naar de praktijk toe kan komen is er de mogelijkheid voor een energetische behandeling op afstand m.b.v. een foto. Via de foto maak ik contact met jou en voel ik in wat ik voor jou kan doen. Het heeft dezelfde werking als het in bovenstaande beschreven staat. We spreken een dag en tijd af waarbij rustig je gaat zitten. Duur van de behandeling is 15 minuten. Daarna hebben we telefonisch contact of via een Whatsapp berichtje wat de bevindingen zijn en eventueel een vervolgafspraak.

Prijs: €15,=

Ervaringen van cliënten:

Ik ben zeer tevreden over de energetische behandelingen/massages van Marianne. Ze brengt je beter in evenwicht en geeft je weer kracht.

BM

Elk bezoek aan jou is voor mij een dubbele traktatie. De energetische behandeling en de Chinese voetmassage zorgen voor een weldadige ontspanning van het lichaam. De wijze lessen die je mij iedere behandeling meegeeft zorgen voor bewustwording en verandering in het kijken naar mijn eigen leven. Ik ben je hier heel dankbaar voor.
Groetjes,
Diana