alternative medicine 1327808 1920

Chinese voetmassage

Chinese voetmassage is een massage die gebaseerd is op oude originele principes. De Chinezen passen voetmassages, met zeer goede resultaten, al bijna 4000 jaar toe. Ze gebruiken deze massages om tot hoge leeftijd vitaal te blijven, om hun gezondheid te behouden of als er klachten zijn deze te verminderen of te verhelpen. Het grote succes van de Chinese voetmassage (Chinflex) ontstaat doordat in een massage twee systemen tot een geheel gecombineerd worden.

  1. De zones op de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam, dus alle organen - spieren en weefsels, is weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.
  2. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. (Meridianen vormen samen met de acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam dat het hele lichaam van energie kan voorzien).

De combinatie van deze twee systemen en het feit dat er prettige -  ontspannende en intensieve massagetechnieken toegepast worden op knieën -  onderbenen en voeten, maakt deze massage tot een weldaad van lichaam en geest. Het geeft je ontspanning, energie, goede doorbloeding en een goed gronding.

De eerste behandeling + intakegesprek neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Vervolgbehandelingen duren meestal 1 uur. Voor het maken van een afspraak klik hier

Prijs: €35,=

 

Je bent van harte welkom!

Ervaring cliënt:

De behandelingen die ik van jou krijg zijn zeer heilzaam voor mij. Het maakt mij weer bewust waar ik mee bezig ben en dat ik een lichaam heb dat ik goed moet onderhouden. Met name de Chinese voetmassage werkt heel goed. Ik stond regelmatig versteld wat voor reacties er loskomen, zowel mentaal als fysiek! Daarvan ben ik op de hoogte dat de klachten erger kunnen worden na de behandeling. Ik onderga deze klachten in alle rust, na een dag of drie voelde ik me goed. Dit was vooral na de eerste paar behandelingen. Tegenwoordig is de nawerking van de behandeling minder hevig. Marianne jij geeft mij vele handreikingen waar ik mee verder kan, zonder dat je belerend overkomt. Ik vind het verbluffend hoe Chinese voetmassage kan helpen en mij ondersteuning geeft bij een lichaam met een spierziekte.
Hartelijk dank Marianne en tot ziens.

Met een krachtige groet van Louise.